Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elektromos motorok szakszervíze, garanciális ügyintézés

Szervizünkben minden általunk forgalmazott elektromos motor és roller garanciális és garanciaidőn túli javítását, karbantartását végezzük.

Márkaszervizünkben az elektromos járművek karbantartására és javítására specializálódott szakemberek dolgoznak, így biztos lehetsz benne, hogy a hozzánk leadott járműved a legjobb kezekbe kerül.
A bemutatótermünkkel egy helyen működő, jól felszerelt szakszervizünkben a lehető legrövidebb vállalási határidővel képesek vagyunk vásárlóink karbantartási és javítási igényeit kielégíteni.

Akár garanciális javításról vagy karbantartásról, nálunk vásárolt tartozék vagy egyéb kiegészítő alkatrész felszereléséről legyen is szó vagy csupán kérdéseid lennének az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, esetleg műszaki segítségre szorulsz, szervizes munkatársaink segítőkészen várják hívásod (+36-20-311-5151) vagy e-mailed (szerviz@elektrobiker.hu)!

Kérjük, a járműveket csak tiszta állapotban és előzetes telefonos vagy írásos egyeztetés után hozzátok el szervizünkbe! (A tisztításhoz magasnyomású mosó használata tilos!)
Az egyeztetés nélkül érkező járművek átvételét a szerviz esetleges aktuális leterheltsége miatt elutasíthatjuk.

Szervizünk óradíja bruttó 10.000 Ft, melyet minden megkezdett szervizóra után felszámítunk.

A javítás várható költségéről az átvételkor az előzetes szemrevételezés után tájékoztatást adunk, azonban a jármű alapos átvizsgálása során felmerült további problémák ezt az árat felfelé módosíthatják, illetve ha kisebb a hiba mint az előzetes szemrevételezés során vélelmezhető volt, akár csökkenthetik is. Jelentősebb eltérés esetén a szervizmunka megkezdése előtt minden esetben tájékoztatunk a várható költségekről és határidőről, és csak annak elfogadása után végezzük el a javítást.

Ha elkészült a járműved, értesítünk.
Az értesítést követő 4. munkanaptól az át nem vett járművek után bruttó 1.000 Ft / nap tárolási díjat számítunk fel.

                                           

ElektroBiker szerviz: 1037 Budapest, Kunigunda útja 60.
Telefon: +36-20-311-5151
E-mail: szerviz@elektrobiker.hu
Szerviz nyitvatartása: hétfőtől-péntekig 9-13 óráig