Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sur-Ron Light Bee alkatrész, pedálszett

37.500 Ft (29.528 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: EBSRSP018
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó:
Szállítási díj: 4.850 Ft

A Sur-Ron Light Bee eredeti pedálszettje tartalmaz mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy a Sur-Ron-t átalakítsd pedálhajtásúra. A szett beszerelése némi gyakorlattal körülbelül egy órát vesz igénybe. A készlet hajtástengelyt, pedálokat, hajtókarokat, láncot és 28 fogas lánckereket tartalmaz.

Kipróbálási lehetőség
Szervízháttér, garanciális javítás
Alkatrészek készletről
Átadás előtti átvizsgálás

Leírás

Sur-Ron Light Bee alkatrész, pedálszett leírása:

A pedálszett lehetővé teszi a Sur-Ron Light Bee hajtását a kerékpároknál megszokott pedálok segítségével.

Felhívjuk figyelmedet, hogy ez a készlet elektronikusan korlátozott teljesítményű és sebességű (max. 25 km/h) Sur-Ron-hoz készült, ezért nagyon kicsi, 25 fogas hátsó lánckereket tartalmaz. Ne használd a Sur-Ron-t ennél nagyobb sebességgel, ha a szettben lévő 25 fogas hátsó fogaskereket használod, mert ez komoly károkat okozhat a motorban! Ha ennél nagyobb teljesítményre és sebességre vágysz a felszerelt pedálkészlettel, akkor NE a készlethez mellékelt kis hátsó lánckereket szereld be, hanem hagyd a motorban az eredeti 48 fogas lánckereket! A nagyobb fogaskerékhez hosszabb láncra is szükséged lesz, amit viszont ez a szett nem tartalmaz.

FONTOS! Ha a használat közben bármilyen extra holtjáték tapasztalható a pedálkészleten, azonnal hagyd abba a használatát és állítsd be, különben a csapágyak meglazulhatnak és ez meghibásodáshoz vezethet. A garancia nem vonatkozik a csapágy meghibásodására, a karbantartás elmaradásából és a nem megfelelő beállításból következő hibákra.

MEGJEGYZÉS: A pedálrendszer 42, 48, 54, 58 és 60 fogas lánckerékkel is működik, de ezekhez másfajta lánchosszúság szükséges, melyet nem tartalmaz ez a készlet! 

Technikai adatok

Gyártó Sur-Ron
Kompatibilis modellek Sur-Ron Light Bee X minden modell

A szett tartalma

1 db hajtástengely
2 db lánckerék
2 db hajtókar
2 db pedál
1 db hajtáslánc

Youtube videók