Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rieju Nuuk Urban/Tracker elektromos motorkerékpár

2.500.000 Ft (1.968.504 Ft + ÁFA)
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Cikkszám: EBRJNT
Gyártó:

     

A RIEJU NUUK egy legújabb generációs, magas minőségű elektromos motorkerékpár, melyet kimondottan széles felhasználói igényekre terveztek. Egyetlen motor rengeteg felhasználási lehetőséggel!
A városi közlekedésre tervezett URBAN, a földutakra is alkalmas TRACKER és a profi felhasználásra kialakított szállító CARGO változatok közül mindenki megtalálja azt, amire neki szüksége van. Mindezt a közel 80 éves RIEJU gyártja, az eredmény pedig a piacon páratlan képességű motorkerékpár elérhető áron.

Ha a RIEJU NUUK motorodat forgalomba helyezéssel rendeled meg, a motort rendszámmal, megkötött kötelező biztosítással és a nevedre szóló forgalmi engedéllyel veheted át. (Az éves biztosítási díjat a forgalomba helyezés díja nem tartalmazza.)

A Rieju NuukTracker elektromos motort bérelni is tudod!
Kattints ide a feltételekért!

Ez a termék megvásárolható részletfizetéssel is!

Kipróbálási lehetőség
Szervízháttér, garanciális javítás
Alkatrészek készletről
Átadás előtti átvizsgálás

Leírás

Rieju Nuuk Urban/Tracker elektromos motorkerékpár

Az összes NUUK Bosch hajtásrendszerrel készül, ami egyedi teszi a motort a kategóriájában. A nagymotor kategóriába tartozó modellek igen meggyőző, 10,5 kW-os csúcsteljesítménnyel bírnak. A NUUK-ot azonban nem csak a kiemelkedő teljesítmény jellemzi, hanem a rendkívüli stabilitás, biztonság és hatótáv.

A stabilitást a tökéletes súlyelosztás és kiegyensúlyozottság adja a középre szerelt motornak és az alacsony súlypontnak köszönhetően. A stabil menettulajdonságokat tovább segíti a rendkívül masszív, fordított villa és a 17 collos kerekek. A vezető gyártóktól származó professzionális fékrendszer és a kerekek kiváló tapadása tökéletes kontrollt biztosít a motoron bármilyen útviszonyok között.

A RIEJU NUUK beépített töltővel rendelkezik, így csak egy konnektorra van szükséged a töltéséhez.

A RIEJU NUUK az egyik legsportosabb motorkerékpár, nem csak városi használatra tervezve. A városban viszont kiválóan használható a meggyőző gyorsulásának, rendkívüli fordulékonyságának köszönhetően. Kevesen lesznek fürgébbek Nálad!

Olvasd el az OnRoad tesztjét a Rieju Nuuk Tracker elektromos motorról!
„A Rieju érdekesen közelítette meg az elektromos motor kérdését. A Nuuk Tracker nem akar hagyományos motornak tűnni, pedig tudása és ára is jó.”
https://onroad.hu/2019/07/27/rieju-nuuk-tracker-elektromos-motor-teszt/

Használati utasítás

A Rieju Nuuk Urban/Tracker angol nyelvű használati utasítása innen letölthető.

Youtube videók