Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az ElektroBiker által forgalmazott motorok - Yotsuba Moto

 

A Yotsuba Moto-t a nagy múltú japán DriftFreak cég leányvállalataként jegyezték be 2017-ben, azzal a céllal, hogy olyan elektromos gyerekmotorokat tervezzenek, amelyek segítségével a legkisebb korosztály biztonságosan megismerkedhet a motorozással.

A DriftFreak anyacég 1990-ben alakul és termékeit olyan nagynevű márkák használják, mint a Fox Racing, Alpinestars (Off road) valamint az SRAM.

A cég nemcsak termékeket gyárt és forgalmaz világszerte, de Japánban több enduro és motocross pályát is üzemeltet, így a termékek tervezése során első kézből érkező tapasztalatokra építenek.  

A YOTSUBA jelentése négylevelű lóhere, ami Japánban a boldogság szimbóluma. Ez jól szemlélteti a cég célját a MEOW sorozattal. Szeretnék, ha a gyerekek megtapasztalnák azt a szabadságot, és örömöt, amit a motorozás tud nyújtani.

A YOTSUBA MEOW és WOOF elektromos gyerekmotorok tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra. A könnyű súly, a kulccsal szabályozható végsebesség, a dőlésérzékelő mind-mind olyan részlet, ami a biztonságos motorozást segíti elő.

 

https://www.yotsubakids.jp/yotsuba-moto-eng
http://www.elektromosgyerekmotor.hu/

Rendezés:

Yotsuba Woof 16" elektromos gyerekmotor

767.500 Ft (604.331 Ft + ÁFA)
Jelenleg nincs készleten

Yotsuba Woof 20" elektromos gyerekmotor

786.500 Ft (619.291 Ft + ÁFA)
Elérhető