Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az ElektroBiker által forgalmazott motorok - Talaria

A TALARIA POWER TECH (CHONGQING) CO., LTD nagyteljesítményű, könnyűvázas elektromos motorkerékpárok tervezésével, kutatás-fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A legmodernebb elektromos technológia és a modern gyártási folyamatok kombinálásával a TALARIA hi-tech teljesítményű elektromos motorkerékpárokat gyárt, amelyek hatékonyak, agilisak és élvezetes vezetést biztosítanak.

Minden egyes TALARIA motor úgy optimalizált, hogy a motoros megtapasztalhassa a nagy teljesítményt és az agilitást. A repülőgép gyártásban is használt alumínium-ötvözet vázat hatezer tonnával kovácsolják nyomás alatt, hogy garantálják a megfelelő merevséget és minimalizálják a súlyt. A teljesítményt az egyedülálló TALARIA elektromos hajtáslánc biztosítja, amely a nagy hatékonyságú állandó mágneses szinkronmotort és a tökéletesen megmunkált sebességváltót kombinálja az egyenletes és erőteljes motorozás érdekében.

Amióta a TALARIA első könnyűszerkezetes elektromos motorkerékpárja megjelent, gyorsan érdeklődésre talált a világ minden tájáról. A TALARIA mára már nemzetközileg ismert és elismert elektromos motorkerékpár márkává vált. A cég szándéka, hogy a motorosoknak egy csodálatos, új off-road élményt és ultramodern vezetési élményt nyújtsanak.

www.talaria.cn

Rendezés:

Talaria Sting X3 Concept sport elektromos motorkerékpár (offroad)

1.490.000 Ft (1.173.228 Ft + ÁFA)
Várható érkezés: 2023. április

Talaria Sting TL4000 sport elektromos motorkerékpár (offroad)

2.150.000 Ft (1.692.913 Ft + ÁFA)
Várható érkezés: 2023. április

Talaria Sting TL4000 city elektromos motorkerékpár (street legal)

2.190.000 Ft (1.724.409 Ft + ÁFA)
Várható érkezés: 2023. április