Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az ElektroBiker által forgalmazott motorok - Sur-Ron

„Minden mérnök egyben művész is és minden tervező műszaki szakember is.
Az alkalmazottaink egyben motorrajongók is.
Úgy döntünk, hogy a világ előtt haladunk.
Élvezd a motorozást, kövesd a szívedet!
A legtisztább energia felhasználásával és a könnyű, kényelmes vezetéssel járulunk hozzá a környezetbarát utazás elterjedéséhez.
Ez egy nagyszerű projekt, mely egy hobbyból indult.”

A Hangzhou Qiulong Technology Co., Ltd.-t 2014. decemberében három motorkerékpár- és technológiai rajongó alapította. Célja a nagyteljesítményű elektromos motorkerékpárok és kerékpárok gyártása, valamint népszerűsítése. Közel 30 millió USD befektetéssel és 40 mérnök munkájával 2018. márciusában készítették el első modelljüket – a Light Bee-t.

Ma a vállalatnak két saját gyára van: az egyik Chongqingban, ami a hagyományos kínai motorkerékpár- és autóipar fővárosa, a másik pedig Hangzhouban található, ami a kínai elektronikus kereskedelem fővárosa. A Hangzhou-i csapat az elektronika és meghajtás fejlesztését, a chongqingi csapat pedig a járműtervezést és gyártást végzi. A két csapat szorosan együttműködik és  folyamatosan gyűjti és elemzi a felhasználók tapasztalatait, ezáltal folyamatosan fejleszti a járműmet céljuk érdekében, hogy egy magas színvonalú és teljesítményű járművet építsenek a felhasználók számára.

A Sur-Ron elkötelezett amellett, hogy mindenki számára elérhető és kiváló minőségű elektromos motorkerékpárokat hozzon létre. Filozófiájuk, hogy a mai ember reális áron juthasson csúcsteljesítményű és legújabb technológiákat felvonultató járművekhez.

http://www.sur-ron.com

Rendezés: