Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HJC

KÜLDETÉSÜNK
A HJC célja, hogy kiváló minőségű, kényelmes és kedvező árú sisakokat biztosítson a motorosoknak világszerte. E küldetés közvetlen eredményeként 1992 óta a HJC az első számú sisakforgalmazó Észak-Amerikában. Ennél is fontosabb eredményünk, hogy a motorkerékpárosok világszerte egyre többen a HJC-t választják kedvenc márkájuknak a bukósisakok területén. A HJC a közép- és felső kategóriás sisakok széles választékával igyekszik minden fogyasztói igénynek megfelelni.

TÖRTÉNELEM
A HJC 1971 óta kizárólag motorkerékpáros sisakok gyártására specializálódott.

Ennek a kiterjedt speciális gyártási tapasztalatnak, innovatív ötleteknek és ésszerű árazásnak a kombinációja eredményezte a HJC világpiaci sikerét. A sisakgyártás modern korában a HJC büszkén állítja, hogy sisakjainkat folyamatosan tesztelik mind a laboratóriumi, mind a „valós” körülmények között a minőségbiztosítás érdekében.

A HJC azon kevés sisakgyártó cég közé tartozik, amelyek saját korszerű szélcsatornával és tesztelő laboratóriummal vannak felszerelve, hogy teszteljék az aerodinamikát, a szellőzést, a zajt stb.

SISAKOK
A HJC itt nem áll meg, hiszen azon dolgozunk, hogy a modern technológia kínálta lehetőségeket beépítsük a sisakokba annak érdekében, hogy innovatív funkciókat vezessünk be az iparágban. Az újabb és újabb sisakmodellekkel egyértelmű, hogy a HJC továbbra is olyan márka marad, amely a motorkerékpárosok számára világszerte minőségi, kényelmes, stílusos és megfizethető sisakokat kínál.

 

https://hjchelmets.eu

Rendezés: