Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Greyp

NEM EGY BICIKLIS CÉG A SOK KÖZÜL, AHOGY EZT MÁR A NEVE IS MUTATJA

Mi vagyunk a Greyp kerékpár – egy technológiai vállalat, amely elképesztő technológiával és teljesítménnyel csúcskategóriás elektromos kerékpárokat tervez, fejleszt és gyárt.

Történetünk szorosan kapcsolódik a Rimac Automobili testvércégünkhöz, amely a világ legerősebb elektromos autójának gyártója. A sikerünk kulcsa abban rejlik, hogy a mindennapi életet jobbá tételére törekszünk azáltal, hogy a technológiára és a mobilitás területeire összpontosítunk.

2013-ban még kicsiben kezdtük, de gyors növekedésnek indultunk és ez rendkívüli teljesítményt eredményezett a még jobb e-biciklik gyártásához! Abban hiszünk, hogy az e-kerékpár nem csupán a hagyományos kerékár egy fajtája, hanem egy csúcstechnológiás termék, amelynek ki kell használnia az elektromos hajtás minden előnyét. Ezért kezdtük a tervezést belülről kifelé, nem pedig a hagyományos kerékpárból kiindulva.

A Greyp vállalat egy olyan vállalkozás, ahol közösen gondolkodunk, ötleteket cserélünk, dolgozunk és a munkánk egyben a szenvedélyünk is. Gyártási részlegünkben kelnek életre az álmaink és ez nap, mint nap motivációt ad arra, hogy még tovább fejlődjünk.

Nem kerékpározunk mindnyájan, bár sokunk bolondul a kerékpárokért, többen alkalmi versenyzők is, de ami mégis összeköt, hogy mindannyiunkat lenyűgöz a technika. Örömmel és kíváncsisággal tölt el bennünket, hogy újabb és újabb a technológiákat próbálunk ki a kerékpározás élményének növeléséhez.

https://www.greyp.com/

Rendezés: