Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GPS nyomkövető és telemetria szolgáltatás

GPS gépjárműkövető és felügyeleti rendszer

Az ITS GPS alapú járműkövetési megoldást bátran ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék motorkerékpárjukat nyomon követni, vagy a napi útvonalakat ellenőrizni. A felhasználóbarát online felület teljes elérés és funkcionalitást nyújt böngészőből, és mobil applikáción keresztül egyaránt (Android és iOS). Széles körben testre szabható és képes e-mailt vagy SMS-t küldeni számunkra általunk megadott események bekövetkezésekor. Ha biztonságban szeretnéd tudni járművedet, vagy flottát üzemeltetsz, akkor ezt a megoldást érdemes választani.

Az ITS Protection Kft. 2015-ben alakult és azóta eltelt években számos innovatív megoldást fejlesztettünk.
A GPS alapú flottakezelő és járműkövető rendszerünkkel 24 órás felügyeletet tudunk biztosítani gépjárművei felett. Láthatók többek között a jármű aktuális helyzete, sebessége, megtett útvonala, különböző műszaki és telematikai adatai.

AZ ITS járműkövető rendszer a Google Maps térkép-technológiát alkalmazza, nincs szükség különálló térképszoftverre, így használata bárki számára könnyen elsajátítható. A rendszer kezelőfelülete letisztult, átlátható, könnyen kezelhető, internet-böngészőn keresztül irányítható, így bármilyen – internet eléréssel rendelkező – számítógépen használható. Az Avarem Parcel szolgáltatással pedig többek között a tervezett úticél és az érkezés várható ideje is elérhető.

A rendszer előnyei:

  • A rendszer folyamatosan biztosítja a felügyelet lehetőségét a jármű tulajdonosának.
  • A gépjármű motorindítás nélküli mozdulása esetén a hagyományos, autóriasztás mellett, riasztási jelzést küldhet a tulajdonosának.
  • A járműről küldött SOS távriasztások, „segélykérések”, 10 másodpercen belül értesítik a tulajdonost arról, hogy a járművét rendkívüli esemény érte. Ezután a jármű opcionálisan tiltható online felületen keresztül vagy akár egy SMS segítségével.
  • A járművek mozgásával kapcsolatos adatok, statisztikák széles körű rendelkezésre állása és szolgáltatása.
  • A rendszer bekerülési költsége, havidíja elhanyagolható a megtérülési mutatója mellett.
  • Maximális személyre szabhatóság mellett tulajdonosai bármikor visszanézhetik gépjárműveik mozgását és egyéb adatait, hiszen a rendszer teljesen automatizáltan, önkiszolgáló módon működik.
  • A hozzáféréssel rendelkező személyek a járművekhez tartozó korábbi időszakok adatait is bármikor lekérdezhetik, ellenőrizhetik.
  • Kényszerítés opció, melynek segítségével a gépjármű a sikeres azonosításig indíthatatlan.

Díjak:

A honlapunkon feltüntetett ár csak az eszköz árát és a járműbe való beépítés költségét tartalmazza.
A szolgáltatás havidíjas és igénybevételének feltétele az ITS Protection Kft.-vel való szerződéskötés minimum 12 hónapos időtartamra.

A szolgáltatás havidíjáról az ITS Protection Kft. honlapján tudsz tájékozódni (https://its-pro.hu/)

A szolgáltatások részletes leírását itt találod.

Androidos applikáció innen letölthető

Az ElektroBiker kizárólag a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszköz beépítését végzi, a szolgáltatás használatával és működésével kapcsolatosan felvilágosítást nem tud adni. Ilyen kérdésekkel a szolgáltató ITS Protection Kft. keresendő.