Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Greyp elektromos kerékpár, elektromos bicikli, tracking, városi kerékpár, mountain bike, ebike, emtb, allmountain - Greyp

NEM CSUPÁN EGY BICIKLIS CÉG A SOK KÖZÜL, AHOGY EZT MÁR A NEVE IS MUTATJA

Mi vagyunk a Greyp kerékpár – egy technológiai vállalat, amely elképesztő technológiával és teljesítménnyel csúcskategóriás elektromos kerékpárokat tervez, fejleszt és gyárt.

Történetünk szorosan kapcsolódik a Rimac Automobili testvércégünkhöz, amely a világ legerősebb elektromos autójának gyártója. A sikerünk kulcsa abban rejlik, hogy a mindennapi életet jobbá tételére törekszünk azáltal, hogy a technológiára és a mobilitás területeire összpontosítunk.

2013-ban még kicsiben kezdtük, de gyors növekedésnek indultunk és ez rendkívüli teljesítményt eredményezett a még jobb e-biciklik gyártásához! Abban hiszünk, hogy az e-kerékpár nem csupán a hagyományos kerékár egy fajtája, hanem egy csúcstechnológiás termék, amelynek ki kell használnia az elektromos hajtás minden előnyét. Ezért kezdtük a tervezést belülről kifelé, nem pedig a hagyományos kerékpárból kiindulva.

A Greyp vállalat egy olyan vállalkozás, ahol közösen gondolkodunk, ötleteket cserélünk, dolgozunk és a munkánk egyben a szenvedélyünk is. Gyártási részlegünkben kelnek életre az álmaink és ez nap, mint nap motivációt ad arra, hogy még tovább fejlődjünk.

Nem kerékpározunk mindnyájan, bár sokunk bolondul a kerékpárokért, többen alkalmi versenyzők is, de ami mégis összeköt, hogy mindannyiunkat lenyűgöz a technika. Örömmel és kíváncsisággal tölt el bennünket, hogy újabb és újabb a technológiákat próbálunk ki a kerékpározás élményének növeléséhez.

https://www.greyp.com/

Rendezés:

Greyp T5.1 elektromos kerékpár

2.068.500 Ft (1.628.740 Ft + ÁFA)
Elérhető

Greyp T5.2 elektromos kerékpár

2.182.500 Ft (1.718.504 Ft + ÁFA)
Elérhető

Greyp G6.1 Bold FS elektromos kerékpár

2.420.000 Ft (1.905.512 Ft + ÁFA)
Rendelhető! tel: +36-20-311-5151

Greyp G6.3 Rebel FS elektromos kerékpár

2.790.000 Ft (2.196.850 Ft + ÁFA)
Rendelhető! tel: +36-20-311-5151

Greyp G6.X Limited FS elektromos kerékpár

5.121.000 Ft (4.032.283 Ft + ÁFA)
Rendelhető! tel: +36-20-311-5151

A Greyp elektromos kerékpárjai különlegesek! A cég a horvát Rimac Automobili e-bike-os leányvállalata, ennek megfelelően ugyanolyan csúcstechnológia kerül ezekbe a kerékpárokba, mint ami a Rimac elektromos sportautóiba. Ezeket az eMTB-ket eredendően elektromosra tervezték, olyan tudással, ami a többi eMTB-ben nem található meg. A kerékpárokban GPS, barométer, gyorsulásérzékelő, 3G kapcsolat, WiFi stb. található. A Greyp kerékpárokba integrált kijelző alapból nagyon jó, de föléjük rögzíthető egy okostelefon, amin a Greyp applikáció rengeteg extra szolgáltatást biztosít! Amellett, hogy az első-hátsó lámpákba integrált kamerákkal bármikor felvehetjük amit csinálunk, a kerékpár a rásegítést az aktuális pulzusszámunknak megfelelően szabályozza, a Greyp app-pal remekül tervezhetők az erdei útvonalak is, az akku töltöttségi szintjével is kalkulálva, stb. (ezekről a szolgáltatásokról bővebben a weboldalunkon olvashatsz). A Greyp akkumulátortechnológiája is kiemelkedő, a 700 Wh kapacitás mellett a cellák minősége, élettartama is az elérhető legjobb. A motor is különleges, mert míg a többi típusnál gyakoriak a motorblokk-cserék itt ez nem fordul elő a tökéletes tömítettség és az olajban futó csapágyazás miatt, ráadásul nemcsak 250 W-os, hanem 460 W-os és 45 km/h sebességig* rásegítő verzióban is rendelhető.

*Magyarországon a 45 km/h-ig történő rásegítés használata kerékpár számára közutakon nem megengedett, mivel ez a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A speed tuning így csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható. A KRESZ meghatározása szerint a kerékpár „olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti”. A motor teljesítmény-leadása fokozatosan csökken és megszűnik, amint a kerékpár eléri a 25 km/óra sebességet vagy előbb, ha a kerékpáros abbahagyja a pedál hajtását.