Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elektromos motorok bérlése

Elektromos motor vásárláson gondolkodsz és szeretnéd előtte hosszabban, saját felhasználási szokásaidnak megfelelően is kipróbálni a választott modellt? Vagy csak szeretnél kicsit jobban megismerkedni az elektromos motorozással?

Telephelyünkön, zárt parkolóban természetesen az összes általunk forgalmazott jármű ingyenesen kipróbálható, de ha hosszabban szeretnéd tesztelni a kiválasztott járművet, akkor a bérlés (vagy Sur-Ron esetében a vezetett túra) lehetőségét ajánljuk.

A közúton is használható általunk bérbeadott motorok rendelkeznek kötelező biztosítással, COC papírral és ezeket a dokumentumokat rendelkezésedre is bocsátjuk a bérlés időtartamára egy esetleges közúti ellenőrzés esetére. Védőfelszerelésről (sisak, kesztyű, térdvédő, protektor stb.) magadnak kell gondoskodnod.

A motorokat lemosott, tiszta állapotban kérjük visszahozni! (Magasnyomású mosó használata szigorúan tilos!) A nem tiszta állapotban visszahozott motorokért 5.000 Ft tisztítási díjat számítunk fel.

A bérlettől számított egy hónapon belüli vásárlás esetén legfeljebb két napi bérleti díjat jóváírjuk a jármű árából.
Egy jármű vásárlásába csak egy jármű bérleti díja számítható be, az estleges több bérlés bérleti díjai nem összeadhatók!

A motorokat 1 vagy 2 napra, illetve teljes hétvégére (péntek délutántól hétfő reggelig) tudod bérelni. A bérlés időtartama a motor elvitelének időpontjával indul és az 1 nap 24 óra elteltével jár le. 

További fontos tudnivalók a bérléshez:

 • Bérlő a bérleti időszak alatt a járműben keletkezett meghibásodásról vagy sérülésről a Kereskedőt azonnal értesíteni köteles. Amennyiben a meghibásodás vagy a sérülés a nem rendeltetésszerű használatból keletkezett, úgy a keletkezett kárt a Bérlő köteles teljes egészében megfizetni a Kereskedő részére. 
 • Kereskedő semmilyen módon nem felelős a Bérlő által a járműben elhelyezett tárgyakért, értékekért, azok károsodásáért vagy eltűnéséért. Szintén nem felel Kereskedő azokért a károkért, melyek Bérlőt a jármű nem rendeltetésszerű használatából eredő, vagy a Bérlőnek felróható meghibásodásából eredően érik.
 • Bérlő kötelezettséget vállal arra, hogy a jármű használatával összefüggésben valamennyi szándékos vagy gondatlan magatartásának eredményeképpen a Kereskedőnél felmerülő valamennyi kárt, követelést teljes egészében megfizeti Kereskedő részére
 • A jármű CASCO biztosítással nem rendelkezik.
 • A járművet tilos versenyzésre használni.
 • Bérlő a járművet a mindenkori érvényes KRESZ-szabályoknak megfelelően használja.
 • A bérleti időszak alatt elkövetett szabálysértésekért, bűncselekményekért (gyorshajtás, szabálytalan parkolás, egyéb szabálysértések, stb.) Bérlő teljes felelősséget vállal és tudomásul veszi, hogy azok költségei kizárólag őt terhelik, egyben hozzájárul adatainak kiadásához a rendőrségi és egyéb szabálysértési- vagy büntetőeljárásokkal kapcsolatosan.

Bérlés menete:

 1. Válaszd ki a naptárból, hogy melyik napon szeretnéd elvinni a motort.
 2. Az elérhető motorok közül válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd bérelni. Minden motornál rövid leírást találsz annak felszereltségéről, amennyiben az eltér a gyáritól.
 3. Add meg a bérleti szerződéshez szükséges adataidat.
 4. Foglalásodat e-mailben visszaigazoljuk.
 5. Kérjük, hogy a kívánt bérlési időszak megkezdése előtt legalább fél órával gyere el szalonunkba, hogy a bérléshez szükséges adminisztrációt elvégezhessük.
 6. Mindenképpen legyen nálad érvényes személyi igazolvány és jogosítvány. (Több motor bérlése esetén minden vezetőnek rendelkeznie kell a fenti dokumentumokkal.) 
 7. A bérlésről szerződést kötünk, melyben vállalod, hogy rendeltetésszerűen fogod használni a járművet és teljes felelősséget vállalsz a motorért a bérlés időtartama alatt.
 8. A bérleti díjat az átvételkor készpénzben, bankkártyával vagy átutalással tudod rendezni, a kauciót csak készpénzben!
 9. Élvezd a hangtalan motorozás élményét!

ElektroBiker bemutatóterem: 1037 Budapest, Kunigunda útja 60.
Telefon: +36-20-311-5151
E-mail: info@elektrobiker.hu
Nyitvatartás:
hétfő, szerda, péntek 8:00-18:00
kedd, csütörtök 8:00-16:00