Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elektromos motorok bérlése, elektromos motorok kipróbálása, tesztvezetés

Elektromos motor vásárláson gondolkodsz és szeretnéd előtte hosszabban, saját felhasználási szokásaidnak megfelelően is kipróbálni a választott modellt? Vagy csak szeretnél kicsit jobban megismerkedni az elektromos motorozással?

Telephelyünkön, zárt parkolóban természetesen az összes általunk forgalmazott jármű ingyenesen kipróbálható, de ha hosszabban szeretnéd tesztelni a kiválasztott járművet, akkor a bérlés lehetőségét ajánljuk.

Bérlés menete:

 1. Válaszd ki az alábbi listából, hogy melyik elektromos motort szeretnéd bérelni.
 2. A képre kattintva elolvashatod a jármű műszaki paramétereit.
 3. Írd meg nekünk e-mailben a kiválasztott jármű típusát és a tervezett bérlés időtartamát (legfeljebb 3 nap).
 4. Foglalásodat e-mailben visszaigazoljuk.
 5. A bérlésről szerződést kötünk, melyben vállalod, hogy rendeltetésszerűen fogod használni a járművet és teljes felelősséget vállalsz a motorért a bérlés időtartama alatt.
 6. A kauciót és a bérleti díjat az átvételkor készpénzben kérjük rendezni.

A bérleti szerződés megkötéséhez szükség lesz a személyi igazolványod és érvényes vezetői engedélyed bemutatására.

Az általunk bérbeadott motorok rendelkeznek kötelező biztosítással, COC papírral és ezeket a dokumentumokat rendelkezésedre is bocsátjuk a bérlés időtartamára egy esetleges közúti ellenőrzés esetére. Azonban védőfelszerelésről (sisak, kesztyű, térdvédő, protektor stb.) magadnak kell gondoskodnod.

A motorokat lemosott, tiszta állapotban kérjük visszahozni! (Magasnyomású mosó használata szigorúan tilos!) A nem tiszta állapotban visszahozott motorokért tisztítási díjat számítunk fel.

A bérlettől számított egy hónapon belüli vásárlás esetén a bérleti díjat jóváírjuk a jármű árából.
Egy jármű vásárlásába csak egy jármű bérleti díja számítható be, az estleges több bérlés bérleti díjai nem összeadhatók!

További fontos tudnivalók a bérléshez:

 • Bérlő a bérleti időszak alatt a járműben keletkezett meghibásodásról vagy sérülésről a Kereskedőt azonnal értesíteni köteles. Amennyiben a meghibásodás vagy a sérülés a nem rendeltetésszerű használatból keletkezett, úgy a keletkezett kárt a Bérlő köteles teljes egészében megfizetni a Kereskedő részére. 
 • Kereskedő semmilyen módon nem felelős a Bérlő által a járműben elhelyezett tárgyakért, értékekért, azok károsodásáért vagy eltűnéséért. Szintén nem felel Kereskedő azokért a károkért, melyek Bérlőt a jármű nem rendeltetésszerű használatából eredő, vagy a Bérlőnek felróható meghibásodásából eredően érik.
 • Bérlő kötelezettséget vállal arra, hogy a jármű használatával összefüggésben valamennyi szándékos vagy gondatlan magatartásának eredményeképpen a Kereskedőnél felmerülő valamennyi kárt, követelést teljes egészében megfizeti Kereskedő részére
 • A járművet tilos versenyzésre használni.
 • Bérlő a járművet a mindenkori érvényes KRESZ-szabályoknak megfelelően használja.
 • A bérleti időszak alatt elkövetett szabálysértésekért, bűncselekményekért (gyorshajtás, szabálytalan parkolás, egyéb szabálysértések, stb.) Bérlő teljes felelősséget vállal és tudomásul veszi, hogy azok költségei kizárólag őt terhelik, egyben hozzájárul adatainak kiadásához a rendőrségi és egyéb szabálysértési- vagy büntetőeljárásokkal kapcsolatosan.
Típus Bérleti díj
(bruttó / nap)
Kaució
(bruttó)

Rieju Nuuk Tracker
25.000 Ft 150.000 Ft

Horwin CR6
25.000 Ft 150.000 Ft

Silence S01
25.000 Ft 150.000 Ft

Sur-Ron Light Bee X utcai
19.000 Ft 150.000 Ft

Sur-Ron Light Bee X sport
19.000 Ft 150.000 Ft

ElektroBiker bemutatóterem: 1037 Budapest, Kunigunda útja 60.
Telefon: +36-20-311-5151
E-mail: info@elektrobiker.hu
Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 8:30-15:00 óráig